Filters

Gorechtkade 8

(Parkeerplaats), Groningen

€ 90,00 p.m. inclusief

0 m²

Altijd al een eigen parkeerplek willen hebben naast het UMCG? Dit is je kans! Per 1 juni zijn er diverse parkeerplekken aan de Gorechtkade beschikbaar. De parkeerplekken zijn naast het UMCG gelegen en op loopafstand van het centrum. Het parkeerterrein ligt op een afgesloten privé terrein.   BETALING Voor slechts €90,- per maand kunt u onbeperkt gebruik maken van uw eigen parkeerplek op deze toplocatie in de stad Groningen.  INTERESSE Interesse? Bel naar 050-5532432 of stuur ons een e-mail via groningen@huisvanverhuur.nl. Uiteraard zijn wij ook te bereiken indien u vragen heeft.  HUIS VAN VERHUUR Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woninen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte. 

Assendorperstraat 121

(Kamer), Zwolle

€ 325,00 p.m. inclusief

16 m² , 1 kamer

Per 1 april 2019 komt deze kamer vrij aan de winkelstraat van de geliefde wijk Assendorp. De winkels liggen om de hoek en het station en de historische binnenstad van Zwolle liggen op loopafstand.  De kamer is gelegen aan de achterzijde van het pand op de eerste verdieping. De kamer beschikt over een eigen douchecabine en wastafel. De keuken en het toilet worden gedeeld met 3 medebewoners. De woning beschikt ook over een gezamelijke achtertuin. HUURPRIJS: De huurprijs van deze kamer is €325,00 inclusief servicekosten en gebruik van gas/water/elektra.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Ubbo Emmiusstraat 13A-3

Groningen

€ 645,00 p.m. inclusief

40 m² , 1 kamer

Per 1 mei komt er in dit mooie monumentale pand een zeer ruime en nette studio vrij welke is gelegen in het centrum van Groningen op 5 minuten loopafstand van de Grote Markt en het Centraal Station. Vele voorzieningen vind je in de directe omgeving. INDELING: De studio beschikt over een open keuken voorzien van een 4-pits inbouwkookplaat, koelkast (met vriesvak) en een afzuigkap. Het toilet deel je met medebewoners. De studio heeft een vloeroppervlakte van 40m2. BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan één maand huur en dient bij het tekenen van de overeenkomst vooruitbetaald te worden. Huurprijs € 540,00 Voorschot servicekosten/ GWE € 105,00     Totaal € 645,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u deze studio in Groningen bezichtigen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 050 - 5532 432 of een mail sturen naar groningen@huisvanverhuur.nl HUIS VAN VERHUUR: Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio’s, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Kamp 40 54

(Vide appartementen), Lelystad

€ 695,00 p.m. inclusief

32 m² , 2 kamers

NOG MAAR 1 APPARTEMENT VRIJ! Per 1 februari 2019 komen 6 nieuwe vide-woningen vrij! Winkelcentrum Boswijk ligt op enkele minuten loopafstand. INDELING: De woningen beschikken over een woonkamer met open keuken. Deze is voorzien van een kookplaat, gasfornuis en koelkast. Het separaat toilet bevind zich in de hal. De woonkamer beschikt ook over een ruime inloopkast.  Via een trap bereikt u de vide, die als slaapkamer fungeert. Hier bevindt zich ook de badkamer.  HUURPRIJS: Huurprijs € 595,00 Voorschot servicekosten € 35,00 Voorschot water/elektra € 65,00 Totaal € 695,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten + W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle, Groningen en Lelystad is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Diezerkade 2

Zwolle

€ 0,00 p.m.

0 m² , 1 kamer

Begin april komen deze 10 studio's aan de Diezerkade beschikbaar! De studio's zijn gelegen op een paar minuten lopen van het stadscentrum van Zwolle en in de directe omgeving van vele winkels. Het pand waarin de studio is gecreëerd is volledig nieuw ontwikkeld, waardoor de studio's aan alle hedendaagse eisen voldoen. De studio is volledig gestoffeerd en voorzien van een eigen keuken en badkamer. Op zowel de eerste als de tweede etage zijn vijf studio's gerealiseerd. Op de eerste verdieping bevindt zich een groot, gezamenlijk dakterras.  INDELING: De studio met open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelvriescombinatie, inductie-kookplaat en afzuigkap. Verder beschikt de studio over een badkamer met wastafel, douchecabine en toilet. In het complex kan gebruik gemaakt worden van een gemeenschappelijke wasmachine. Er zijn enkele foto's geplaatst die tijdens de verbouwing zijn gemaakt zodat u een beetje een beeld krijgt bij de studio's.  HUURPRIJS:   Huurprijzen Kale huurprijs  Voorschot G/W/E Voorschot servicekosten Totaal Studio 1,3,4, 620,00 70,00 40,00 730,00 Studio 2,5,10 630,00 70,00 40,00 740,00 Studio 6,7 610,00 70,00 40,00 720,00 Studio 8,9 640,00 70,00 40,00 750,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten + G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. HUURTOESLAG: Het is mogelijk om voor deze studio huurtoeslag te ontvangen, dit is geheel afhankelijk van uw eigen situatie. Kijk hiervoor op de website van de Belastingdienst. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Petrus Campersingel 121

Groningen

€ 775,00 p.m. inclusief

36 m² , 1 kamer

In voormalig Machinefabriek PTB, aan de Petrus Campersingel in Groningen (Gorechtbuurt) komt per 1 april een ruime studio van 36m2 beschikbaar. Een unieke locatie, prachtige industriële look en wonen met alle comfort! Het PTB gebouw is gelegen tegenover het UMCG, vlakbij de ringweg en op 5 minuten fietsen van het centrum. Een werkelijk prachtige locatie en pand! INDELING Woonkamer met open keuken voorzien van een 4-pits inbouwkookplaat, koelkast (met vriesvak), afzuigkap en wasmachine. De woonkamer met open keuken beschikt over een slaapgedeelte boven de badkamer, waardoor je de totale vloeroppervlakte optimaal kunt gebruiken. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en zwevend toilet. Er is een gezamelijke tuin aanwezig achter het gebouw. BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan één maand huur en dient bij het tekenen van de overeenkomst vooruitbetaald te worden. Huurprijs € 660,00 Voorschot servicekosten/ GWE € 115,00     Totaal € 775,00 *Zelf af te nemen internet-/televisieabbonement & exclusief gemeentelijke belastingen INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen. GEINTERESSEERD Bent u geïnteresseerd en wilt u deze woning bezichtigen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website op deze woning. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor telefoonnummer 050-5532432. HUIS VAN VERHUUR Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Groningen en Zwolle is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte. 

Diezerstraat 119 C

Zwolle

€ 1095,00 p.m. inclusief

47 m² , 2 kamers

OMSCHRIJVING  Per 1 maart komt dit appartement, midden in de historische binnenstad van Zwolle te huur. Het appartement is gelegen aan de Diezerstraat. Het beschikt over een woongedeelte met open keuken voorzien van kookplaat, afuigkap en koel-vries combinatie. De badkamer is voorzien was douche-cabine, wasbak en toilet. Het appartement beschikt over 1 slaapkamer. Tot slot is er een balkon aanwezig.   HUURPRIJS:  Huurprijs € 975,00 Servicekosten € 40,00 G/W/E  € 80,00 Totaal € 1095,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten + G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Rijnlaan 2

Zwolle

€ 1200,00 p.m. exclusief

100 m² , 6 kamers

OMSCHRIJVING  Halverwege/eind maart komt dit appartement in de Aa-landen te huur. Het ruime appartement ,van 100m2, is gelegen aan de Rijnlaan. Het beschikt over een woongedeelte met open keuken welke van alle luxe is voorzien. Het appartement beschikt over 4 slaapkamers waarvan 1 over een inloopkast beschikt. Er zijn twee badkamers en twee toiletten aanwezig. Rondom het appartement bevinden zich verschillende balkons, zodat er altijd wel een plekje in de zon is te vinden! Er zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar. Inmiddels ligt er een mooie PVC-vloer in het appartement en zijn alle muren gewit. Het appartement is dus klaar voor gebruik.  HUURPRIJS:  Huurprijs € 1200,00 Servicekosten € 40,00 Voorschot  € 15,00 Totaal € 1255,00 INKOMENSEIS De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten + G/W/E) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 038-4210466. HUIS VAN VERHUUR: Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Taco Mesdagplein 7-A3

Groningen

€ 825,00 p.m. inclusief

33 m² , 1 kamer

In een monumentaal pand dat is gelegen in de leuke Schildersbuurt op korte afstand van het Noorderplantsoen, het centrum van Groningen, winkels en sport gelegenheden, komt dit appartement per 1 april 2019 beschikbaar. Het appartement bevindt zich op de derde woonlaag. De woning beschikt over een eigen keuken, ruime woonkamer, een slaapvide en een ruime badkamer met zwevend toilet.  BETALING De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan één maand huur en dient bij het tekenen van de overeenkomst vooruitbetaald te worden. Huurprijs € 685,00 Voorschot servicekosten/ GWE € 140,00     Totaal € 825,00 INKOMENSEIS: De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen.  BETALING: De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden. GEÏNTERESSEERD? Bent u geïnteresseerd en wilt u deze woning bezichtigen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website en te reageren via de website op deze woning. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 050-5532432. HUIS VAN VERHUUR: Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio’s, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Peizerweg 132

Groningen

€ 465,00 p.m. inclusief

12 m² , 1 kamer

-- See below for english! --  In november 2018 zijn de eerste kamers in complex 'The Village Groningen' opgeleverd. Momenteel hebben wij nog een aantal kamers beschikbaar, speciaal voor internationale studenten! INDELING: Compleet ingerichte onzelfstandige kamer (13 m2) met eigen koelkast. De kamer beschikt over complete meubilering & stoffering. De keuken, douche en het toilet worden gedeeld met anderen.  PRIJS: De prijs van de kamer is €465,00 inclusief water/elektra en servicekosten zoals Wi-Fi, schoonmaak, linnenservice en gebruik van overige faciliteiten.  WAARBORGSOM: De waarborgsom bedraagt €465,00. HUIS VAN VERHUUR: Huis van Verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in Zwolle én Groningen is Huis van Verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.  INTERESSE:  Heb je interesse in deze woonruimte? Reageer dan nu via onze website. Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons kantoor in Groningen via 050-5532432 of e-mail naar groningen@huisvanverhuur.nl  ---  There are a few, fully furnished, rooms available in the 'Village' complex at the Peizerweg in Groningen. The room is fully furnished and only suitable for occupation by an international student registered at the RUG or the Hanze. LAYOUT: Fully furnished non-self-contained room with  own fridge. The kitchen, shower and toilet are shared with others. PRICE: The price of the room is € 465.00 including water / electricity and service costs such as Wi-Fi, cleaning, linen service and use other facilities. HUIS VAN VERHUUR: Huis van Verhuur offers transparency in the mediation between the tenant and the landlord. With a wide range of rental properties such as neat rooms, comfortable studios, spacious apartments and spacious detached houses in prime locations in Zwolle and Groningen, Huis van Verhuur is the ideal player for renting accommodation. INTEREST: Are you interested in this room? Then respond via our website. For more information, please contact our office in Groningen via 050-5532432 or e-mail to groningen@huisvanverhuur.nl  

Copyright © 2019. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy